Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Stof allergie

Wat kan je het beste doen bij een allergie voor stof?

Huisstof bevat vele soorten deeltjes waar mensen last van kunnen hebben. In veel gevallen zijn stofmijten de boosdoener. Vind op deze pagina tips die je kunnen helpen bij stofallergie.

Luchtreiniger werkt tegen stof allergie

Ik heb een luchtreiniger gekocht en dat werkt goed. Als je last hebt van het stof ga dan lekker naar buiten dan krijg je weer even frisse lucht.

Momograaff
Tip #15727


Ik ben allergisch voor stof

Ik wist het eerst niet, maar je kan allergisch zijn voor stof. Nu heb ik een hele goede tip gevonden. Het beste is om eens in de 6 weken alles te wassen. Vooral je bed is dan handig om te wassen. Dan hebben we het niet alleen over de hoezen, maar het volledige dekbed wassen kan echt wonderen doen.

Runescape43
Tip #20257


Ramen openen tegen stof allergie

Een stof allergie is lastig om te hebben. Ik heb hier zelf ook last van. Vooral in de lente krijg ik hier veel last van. Echter ben ik er achter gekomen dat het helpt om mijn ramen open te zetten tegen de stof. Dit komt omdat het stof zich niet zo goed kan nestelen als het huis goed geventileerd wordt.

Anoniem
Tip #21280


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen