Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Stress tips

Wat te doen tegen stress?

Hier vind je tips van Oma die kunnen helpen als je last hebt van stress. Bekijk welke oplossingen er tegen stress worden aangeraden door andere bezoekers van deze website.

Magnesium tegen stress

Een van de belangrijkste anti-stressmineralen is magnesium. Dit zit in groene groenten, bananen volkorenproducten (volkorenbrood, zilvervliesrijst), vlees, vis en noten.
Tip: Besmeer een volkorencracker met honing en verdeel hier grof gehakte walnoten over. Dat levert magnesium en een portie essentiele vetzuren (omega-3). Deze gezonde vetten zitten ook in vette vis en zijn echt onmisbaar. Bovendien: zo"n cracker bevat koolydraten en dat verhoogt de aanmaak van serotonine in de hersenen. Dat stofje bezorgt je een rustgevend gevoel en zo"n cracker is nog lekker ook! Vooral met een kop muntthee in het niet te versmaden...

Naomi
Tip #2992


Rustgevende muziek en yoga helpt tegen stress

Luister bij stress naar rustgevende muziek en ga thuis ook even yoga bewegingen opzoeken op internet en proberen. Ook is het fijn om op youtube anti-stress video's te kijken.

Sarai
Tip #14860


Neem een olie bad tegen de stress

Als u stress heeft, kunt u het beste in bad of een lekkere lange douche nemen. Met lekkere olie. U kunt ook aan yoga of sport doen!

Anoniempje
Tip #5768


geen school

doe gewoon niets wat je stress oplevert B)

LKSADHEGF5TYHF4UWHA
Tip #21805


tip tegen stress

hou een lange winterslaap, ben een beer. Beren houden lange winterslapen en slapen helpt goed tegen stress, een lange winterslaap kan dus erg helpen bij veel stress en ervoor zorgen dat je je na de winter weer fijner voelt.

kaas
Tip #21891


Stress tips met rustgevende muziek

Rustgevende muziek maakt je lichaam rustig. Daarom zal je ervoor kunnen kiezen om rustgevende muziek te luisteren tegen stress.

Ba94123
Tip #20923


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen