Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Syndroom van Raynaud

Hoe kan ik het syndroom van Raynaud behandelen?

Vaak last van aanvallen van koude/gevoelloze vingers die een rare kleur krijgen? Probeer eens wat tips van Oma toe te passen en misschien staat er wel een goede manier om het te behandelen voor jou bij.

Raynaud kent verschillende oorzaken

Als je puur kijkt naar hoe je met huismiddeltjes dit kan overwinnen moet je denken aan warme kleding, niet roken en weinig stress. Natuurlijk zijn er in ergere vormen medische oplossingen benodigd, dus neem altijd contact op met een huisarts.

Simone
Tip #20834

Inloggen of reactie achterlaten als gast

Reactie geplaatst


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.