Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Ontstoken tandvlees: De tips die hiervoor vermeld staan werken maar tijdelijk. Voor een echte oplossing adviseer ik een onderzoek door een mondhygiënist. Zij/hij geeft een gedegen advies en kan indien nodig een goede behandeling bieden.

Monic
20 1


Bij tandvleesontsteking werken de middeltjes die op uw website vermeld staan maar tijdelijk. Tandplaque (C.Q. tandsteenvorming)is namelijk de eerste oorzaak van een tandvleesontsteking. Het optimaliseren van de mondhygiene, het laten verwijderen van tandsteen door de mondhygienist zorgt ervoor dat het tandvlees zich herstelt. Let er wel op dat bij ernstige tandvleesproblemen ook afbraak van het kaakbot plaatsvindt en dit komt niet meer terug,hierdoor kunnen tanden en kiezen verloren gaan.Uw mondhygienist kunt u daar meer over vertellen. Bovendien helpt zij u op weg naar het verbeteren van de mondhygiene. Stephanie, mondhygienist

Stephanie
0 0


Ontstoken tandvlees: leg er een salie blaadje (eventueel eerst overgoten met heet water) op. Het verzacht echt en werkt ontsmettend.

0 0


Bij ontstoken tandvlees spoelen met aluin. Je tanden lijken er ook witter door te worden.

0 1


Voor vrijwel alle problemen met tandvlees en lichte tandpijnen spoelen (als het lukt een aantal minuten) met afgekoelde kamillethee. Kamille heeft een sterk desinfecterende werking.

0 0


Ben het helemaal met Stefanie eens. Martine mondhyg.

0 0