Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Het klinkt gek, maar wat mij goed hielp was theezeefjes in mijn BH zodat er steeds lucht bij komt. (het steeltje van het zeefje af halen zit wel beter)

Inge
1 0


Lat van tepelkloven?? Smeer ze 1 a 2 nachten in met purol. Niks geen dure zalf aanschaffen maar simpelweg purol. Deze zalf helpt voor 100%.

Karin
0 0


Eerst druppeltje moedermelk op het kloofje smeren daarna een drupje verse citroen(flesje).Voor de baby gaat drinken tepel met washandje wassen.

0 0


Mijn verloskundige gaf de tip, Kamillosan. Kan geen kwaad voor de baby

Karin
0 0


Last van tepelkloven ?? Dan na het voeden met de blote borsten in de zon gaan zitten ! Werkt zeer zeker !!

0 0


Smeer je tepels in met calendula emulsie. Help geweldig en is niet schadelijk voor de baby als je voor de voeding vergeet je tepels schoon te maken.

Moon Rademaker
0 0


Na elke voeding dik insmeren met Bepanthen, dit trekt goed in en is niet schadelijk voor de baby. Je hoeft het dus niet af te wassen voor de volgende voeding!

0 0


Wat hier helpt is purelan / kruidvat tepelkloven zalf.

Daarnaast heb ik een variant op theezeefjes in je bh doen voor meer ventilatie (s nachts). Namelijk ronde fruitbakjes van ca. 7 cm doorsnee. Bodem eruit knippen en in je bh stoppen. Het is geen gezicht maar het ventileert wel fijn s nachts en houdt je tepel in z'n natuurlijke vorm zonder dat er wat tegenaan drukt/ schuurt.

Ellenhvg
0 0