Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Traan oog

Wat helpt tegen traanogen?

Als je kortstondig last hebt van een traanoog is er niet zoveel aan de hand. Als je ogen daarentegen voor een langere tijd blijven tranen wordt het soms erg vervelend. Vind hier tips die je kunnen helpen.

Smeer vaseline op traanogen

Heb je last van een traanoog of ogen? Smeer een klein beetje vaseline in je ooghoek (buitenkant) en je traanoog stopt met tranen...

Tip #14156


Vaseline helpt tegen traanogen

Een goeie, simpele tip als je een traanoog hebt: Smeer een beetje vaseline onder je oog(hoek) en je zult zien dat je geen last meer hebt. Bij mij en meerdere anderen helpt het. Heb standaard een klein potje in m'n tas zitten.

Karen
Tip #8633


Traan oog verhelpen met vaseline

Als je een traanoog hebt, kun je dit helpen door vaseline. Vaseline is iets wat tegen heel veel verschillende dingen werkt. Zo ook tegen een traanoog. Je smeer er iets van in je ooghoek en op die manier zal je traanoog een heel stuk minder worden. Natuurlijk moet je het niet in je oog smeren.

Jesper
Tip #20925


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen