Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Met name in de zomer heb ik veel last van transpiratie onder de oksels. Ik draag graag strakke shirtjes, dus grote kringen zit ik niet op te wachten. Nou ik heb het gevonden hoor: ODOREX EXTRA DRY heet het en gewoon bij de drogist te koop voor een paar euro. 's morgens en 's avonds je oksels wassen met zeep en daarna dep je er wat odorex op.....ik doe het ongeveer 1 keer in de 2 weken...dus 1 behandeling en ik ben 2 weken kurkdroog!!! wel doen wat de verpakking zegt..als je het gewoon overdag doet helpt het niet.

Francisca-
1 0


Last van transpiratie? Smeer je huid in met gepureerde uien en citroensap. Spoel na 10 minuten alles af. Na een paar keer herhalen is de transpiratiegeur verdwenen.

0 0


Veel zweten zonder dat je iets doet?? Gebruik de deodorant sebamed, werkt heel erg goed. Na een week of twee merk je al verschil. dan transpireer je weer zoals het "normaal" hoort.

Eeff
0 0