Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Vaginale jeuk

Wat als je vaginale jeuk hebt maar geen ontsteking, wat helpt?

Vind hier tips van andere gebruikers van Omaweetraad die kunnen helpen tegen een jeukende vagina.

Insmeren met lijnzaadolie

Hier een tip die bij mij perfect heeft gewerkt! Ik had altijd ontzettend veel last van een jeukende vagina. Smeer gewoon wat lijnzaadolie in en op de vagina. Ongeveer 10 minuten in laten trekken. Pak daarna een vaginale douche en spoel de vagina lijnzaadvrij. Alvast veel succes gewenst.

Beverly
Tip #4646


Geen zeep tegen vaginale jeuk

Af en toe heb ik wel eens last van vaginale jeuk. Dit is een vervelend gevoel. Om te voorkomen dat ik hier last van heb, zorg ik er voor dat ik geen zeep meer gebruik om mijn vagina te wassen. Dit zorgt er namelijk voordat er extra jeuk ontstaat.

abc
Tip #20297


Douchen tegen vaginale jeuk

Veel vrouwen hebben wel eens vaginale jeuk. Krabben is hierbij geen optie. Dit komt omdat dit pijn kan doen en een infectie aan je vagina kan veroorzaken. Gelukkig helpt douchen vaak een beetje tegen vaginale jeuk. Dit komt omdat de douche een soort verdovend effect heeft op de jeuk. Echter is het hierbij wel belangrijk om geen zeep te gebruiken bij het wassen. Dit kan de jeuk namelijk veel erger maken.

Anoniem
Tip #21285


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.