Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Vaginale jeuk

Wat als je vaginale jeuk hebt maar geen ontsteking, wat helpt?

Vind hier tips van andere gebruikers van Omaweetraad die kunnen helpen tegen een jeukende vagina.

Insmeren met lijnzaadolie

Hier een tip die bij mij perfect heeft gewerkt! Ik had altijd ontzettend veel last van een jeukende vagina. Smeer gewoon wat lijnzaadolie in en op de vagina. Ongeveer 10 minuten in laten trekken. Pak daarna een vaginale douche en spoel de vagina lijnzaadvrij. Alvast veel succes gewenst.

Beverly
Tip #4646

Een jeukende vagina? Dit kan een schimmelinfectie zijn. Daar staat op deze site ook een tip over had ik gezien. Als je wel vaginale jeuk hebt maar geen schimmelinfectie: Dan kunnen het ook kleine dingen zijn als: een verandering van maandverband, douchegel of kleding. Ook moet je voor het waxen overwegen om gebruik te maken van een speciale wax.

Wanneer het voornamelijk de schaamlippen betreft kun je de jeukende plaats Indeppen met dentinox, dit verdoofd en zorgt dat de jeuk direct weg is.

Inloggen of reactie achterlaten als gast

Reactie geplaatst


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.