Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Ik heb zelf vaak last van een vaginale schimmelinfectie, en heb op deze website heel wat tips gelezen maar miste toch echt mijn grandioze oplossing: Ik verblijf voor een tijd in Spanje en ik kreeg na een tijd weer eens een schimmelinfectie. Nu wilde ik hier niet naar de dokter gaan om het te laten behandelen, en rondlopen met deze jeuk hield ik niet langer vol! Mijn huisgenootje raadde mij aan om Cranberry pillen te slikken. Het schijnt algemeent betekend te zijn dat Cranberrypillen goed helpen tegen blaasontstekingen en schimmelinfecties. Ik heb de cranberrypillen gekocht (in een natuurwinkel, maar denk dat ze in Nederland overal wel te koop zijn) en sinds ik deze dagelijks slik heb ik echt GEEN last meer van de vervelende schimmelinfectie. Echt de beste tip ooit! :-)

3 2

na hoelang ben je van de jeuk enz af?

0

Klopt het dat je echt met Cranberry pillen van je vaginale schimmelinfectie afkomt alleen de vraag is welke Cranberry pillen?

0

Login om een reactie te geven: