Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Het lijkt tè makkelijk maar bij mij hielp het ècht. Vermeng 1 deel natuurazijn (jawel, die uit het keukenkastje) op 2 delen (lauwwarm) water. Doop er wat schone watten in (ik gebruik de wattips, van de oogmake-up, gewoon verkrijgbaar in de supermarkt)en dep de gehele vagina daarmee vochtig. Ook rond het plasgaatje en ga zover mogelijk inwendig evt. met tampon. Als laatste doe je ook even de anus zodat alle schimmels in het gebied bereikt worden. Niet afdrogen maar vanzelf laten drogen! De volgende dag is de jeuk en het schrijnende gevoel rond de schaamlippen weg! Eventueel een dag later nog een keer herhalen. Als je na bijv. een aantal weken denkt dat je er weer last van krijgt gelijk weer even deppen met het azijnmengsel. Dat was bij mij nog 2x het geval. Ik ben er nu al een jaar vanaf!

28 23

Deze ga ik zeker eens proberen! Dank je wel!

1

Helpt niet!! Is azijn niet veel te zuur voor die omgeving? Dat je het juist weer verstoord? Ik heb nog nooit zo'n erge jeuk gehad... :-(

0

Ik heb nog nooit me zo beter gevoelt en nu smeer ik het er elke dag rond!

0

Wij hebben het net geprobeerd en het prikt een beetje? Hoort dit? Ik denk dat het waarschijnlijk komt door de reactie van de azijn en de schimmel?

9

Deze tip heeft gisteravond m'n leven gered! Ja het prikte wat, maar de jeuk was vrijwel direct weg! Heerlijk geslapen vannacht!

0

Heb het geprobeerd. Het brandde eventjes een minuutje en daarna was meteen mijn jeuk weg. Logisch eigenlijk azijn dood bacterien. Ik was mijn kip ook eerst met azijn en water al vorens ik ga bakken.

0

Werkt dit echt? Ik zit gemiddeld 1x per maand hiermee en op zalfjes ala canestyne reageer ik allergisch dus ben echt wel op zoek maar wil het ook niet erger maken want dan wordt ik gek :(

0

Ik wou dat ik dit eerder had geweten, ik heb het geprobeerd en eerst brandde het ongeveer een minuut en daarna was het over. Ik ben er smorgens mee begonnen, s avonds voor het slapen nog een keer gedaan, de hele nacht geslapen. Op dag twee smorgens nog een keer gedaan, omdat de jeuk licht nog aanwezig was. Daarna was het weg.

0

Ik wil het graag proberen want ik heb al meerdere malen last gehad van een schimmelinfectie. Ik heb alleen een vraagje over de azijn soort want kun je alleen natuurazijn gebruiken? Ik zit nu namelijk in Spanje in een klein dorpje en ze verkopen alleen maar witte wijn azijn of andere azijn die in ieder geval niet op natuurazijn lijkt.

0

Ontzettend bedankt voor de tip ik kan weer verder slapen! Snachts lijkt de jeuk t ergst. Ik heb 2 delen warm water en 1 deel azijn in de vaginale douche (fles) gedaan.. inderdaad prikt een beetje maar dat is t zuur op de kapotte huid. Maar jeuk meteen weg! En de vagina is van nature ook zuur. Dus mooier kan t niet! Super bedankt Martina!!

0

Die azijn helpt helemaal niet. Ben er 3 dagen mee in de weer geweest en het brand alleen als de hel maar de jeuk bleef gewoon. Beste is om Canesten Gyno te kopen ben je der gelijk vanaf

0

Gouden tip! Bij mij helpt het vrijwel direct. Superblij mee

0

Ik heb geen watjes kan het ook met wat anders kan namelijk niet wachten tot morgen ?

0

Misschien een rare vraag, maar gaat het dan niet naar azijn ruiken?

0

Ik heb het net geprobeerd maar ik merk wel dat het enorm aan t uitdrogen is. Heeft iemand hier dan een tip voor? Hoop dat het werkt!

0

Martina, duizendmaal dank voor deze gouden tip. Na weken martelen met allerlei zalfjes, vaginale douches en capsules door deze simpele toepassing compleet van mijn vaginale schimmel verlost.

0

Ik werd midden in de nacht wakker met ongelofelijke jeuk, het was niet te verdragen. Ik heb gelijk de creme weggehaald en gedept met het mengsel. Het brandde wel in het begin, maar daarna was de jeuk bijna helemaal weg! Ik ga dit recept zeker herhalen. Bedankt!

0

Dit is dag 2 en ik werd weer wakker midden in de nacht. Het jeukte al minder maar nogsteeds wel. Ik twijfel of dit recept werkt. Ik hou dit nog een paar dagen vol en dan ga ik een huisarts bezoeken als het dan nog niet werkt.

2

Werkt super! en ja, het prikt een beetje. Heerlijk. Alles beter dan die jeuk. :D Deze onthoud ik echt. Werkt direct.

1

werkt echt!! Zo blij, dankjewel! Prikt echt wel, maar daarna, wat een heerlijkheid.

0

Hartelijk bedankt voor deze tip. Het heeft me een verschrikkelijke jeuk nacht voorkomen. Brand eerst maar dat is het waard. Daarna was de jeuk weg

0

Ik ben vandaag wakker geworden om 5 uur sochtends, met een genadeloze jeuk. Ik moet helaas werken vandaag, dus ik was goed in de stress. Een beetje sceptisch tegenover deze middel maar toch geprobeerd. Het werkt heel goed. Ben nu iig van de jeuk af, waardoor ik nog even kan slapen voordat de dag begint. Hartelijk dan voor deze tip, het werkt en de branderig gevoel viel reuze mee!

0

Vandaag geprobeerd, werkt geweldig de jeuk was snel weg.

1

Login om een reactie te geven: