Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Ter voorkoming van verkoudheid:
Wekelijks de neus spoelen met lauw water. Neem (bijv. tijdens het douchen) een beetje lauw water in de hand en inhaleer dit door de neus. Het is onprettig, maar het went! Nooit meer verkouden!

10 1

Als ik verkouden ben doe ik deze stappen altijd voordat ik naar bed ga, dan slaap je heerlijk en als je dit 2 dagen doet ben je weer beter. Ik ga altijd eerst de hele dag mijn neus snuiten dan heb ik vast last van mijn neus *pijnlijk* ik ga voor het slapen goed douchen en als ik dan eenmaal ga slapen doe ik een grootte klodder nivea op mijn neus zodat het de hele avond kan intrekken en kan gaan genezen. Als ik dan s'ochtends wakker word is de pijn weg en mijn snotneus ook wel een beetje. De volgende avond doe ik precies hetzelfde en je bent zo beter. *je moet ook veel water drinken de hele dag door* Ik ben er ook wel achter dat als je speciale zakdoekjes gebruikt die zachter of die mint geur hebben dat dat echt niet uitmaakt je kan al het papier wel gebruiken.

0

Login om een reactie te geven: