Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Verstopping

Wat werkt laxerend en kan je gebruiken bij een verstopping?

Vind hier tips voor laxerende middeltjes om een ontstopping (of het niet kunnen poepen) op te lossen. De adviezen voor diverse huis-, tuin en keukenmiddelen komen van andere bezoekers op Omaweetraad.nl.

Pruimensap werkt laxerend

Koop in de supermarkt bij de zonnatura producten Pruimensap, neem dat s'ochtends als je net wakker bent en/of s'avonds voor je gaat slapen.. werkt echt goed!!

-
Tip #3233


Drink lauw water bij obstipatie

Heeft u last van verstopping? Dan werkt lauw water heel goed. Paar keer per dag lauw water drinken en u zult zien dat het werkt!!

Natasja Munneke - van der Welle.
Tip #5336


Sapje tegen verstopping

Sinasappelsap en een eetlepel olie dan goed roeren en opdrinken de olie proef je niet.

Tip #7937


Kiwi's voor je ontbijt werkt laxerend

Veel vrouwen hebben last van verstopping. Een tip: Eet iedere ochtend twee kiwi’s vóór je ontbijt. Gewoonte van maken. Ik heb altijd kiwi’s in huis. Werkt patent.

Lia McGonigal
Tip #4863


Water en vezels tegen verstopping

het is belangrijk om voldoende vocht binnen te nemen als je last hebt van verstopping. Zeker 1,5 a 2 liter per dag. Daarnaast voldoende vezels. Die zitten in volkoren producten, groente, fruit en peulvruchten.

Sjelsjel
Tip #16600


Wonderolie (castorolie) verhelpt obstipatie

Als u last heeft van verstoping ook voor mensen die erg aan opstipatie lijden echt een zeer goed product - werkt 100%. Wonderolie!2 lepels innemen met de kop koffie- werkt super! Verkrijgbaar bij de drogist en bij reform winkel.

Tanja
Tip #5711


Ontbijtkoek tegen verstopping

Eet s`morgens voor het ontbijt een plak ontbijtkoek, in de ouderenzorg, waar ik werk, hadden we hierdoor weinig verstoppingen bij hen.

Marian
Tip #5875


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.