Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Vetbulten

Hoe kan ik van mijn vetbulten afkomen?

Als je last hebt van vetbulten op wat voor plek dan ook dan wil je hier natuurlijk graag vanaf komen. Met de tips van Oma proberen we jou op weg te helpen.

afwachten of verwijderen

Voor een vetbult (lipoom ) is vaak geen behandeling nodig. Het verdwijnt vanzelf en levert geen klachten op tenzij het tegen een zenuw aanligt. Ook wanneer het groter is dan vier centimeter moet het verwijderd worden. Verder bestaan er geen medicijnen tegen vetbultjes en heeft het ook geen zin vetarm te gaan eten, het is simpelweg een wildgroei van vetweefsel dat je niet kunt voorkomen.

Jetteke
Tip #19739


Gebruik natuurlijke oliën

Natuurlijke oliën als neemolie en lijnzaadolie zijn een goede basis om zalfjes mee te maken die kunnen werken.

Jaap
Tip #19740


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.