Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Vishanden

Wat kan je het beste doen als je handen naar vis stinken?

Hier vind je tips van Oma die kunnen helpen als je last hebt van handen die naar vis stinken. Bekijk welke huis-, tuin- en keukenmiddeltjes worden aangeraden door andere bezoekers van deze website.

Vishanden wassen met tandpasta

Na het schoonmaken van vis blijven uw handen langdurend naar vis ruiken. Handen met tandpasta wassen en de geur is direct verdwenen.

H.Ruijten
Tip #5190


Vishanden wassen met citroen

Na het bereiden van vis heb ik altijd last van stinkende handen. Door deze te wassen met citroen kan ik er echter voor zorgen dat de stank weg gaat. Dit komt omdat het zuur van een citroen de stank erg goed tegen gaat. Door citroen te gebruiken, gaan mijn handen ook nog eens erg lekker ruiken.

anna@hotmail.clom
Tip #20304


Vishanden wassen met baking soda

Vishanden kunnen vies ruiken. Na het eten van vis kun je hier echter snel last van krijgen. Gelukkig is het mogelijk om je vishanden te wassen met baking soda. De baking soda zorgt er namelijk voor dat de visgeur uit je handen trekt. Door wat baking soda op je handen te wrijven, kun je dit er vervolgens met water af spoelen. Dit zorgt er voor dat de geur van je handen af is.

Anoniem
Tip #21292


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen