Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Kokosolie! Ik had al jaren last van voetschimmel en van alles geprobeerd (middeltjes van de dokter, adviezen van deze site, etc.) Nu las ik dat er in kokosolie / kokosvet laurinezuur zit. Blijkbaar is dit o.a. een sterk anti-schimmelmiddel, en zou het werken tegen voetschimmel. Na 2 dagen smeren voelden mijn voeten al veel beter aan, geen schimmel / kloofjes meer te bekennen. Ik blijf nog wel even smeren voor de zekerheid. En ik eet het ook, want het zou inwendig ook schimmels tegengaan die ook weer voor o.a. voetschimmel kunnen zorgen. Ik heb gewoon goedkope kokosolie gebruikt, maar de kwaliteit van duurdere merken zou nog wat beter moeten zijn.

11 3

Werkt idd! Mijn man smeert al jaren met allerlei -bekende- middeltjes. Pot geurloze kokosolie bij Action gekocht. Een schoon dagcremepotje van 50ml gevuld en ook nog 3 druppels teatree en 3 druppels lavendelolie toegevoegd. Hij smeert iedere ochtend zijn voeten in en die zien er stukken beter uit dan ze in jaren gedaan hebben; zachter en veel minder velletjes. Ook de uitbraak die hij na de zomer altijd had bij het weer gaan dragen van dichte schoenen is nu achterwege gebleven. Kokosolie staat vanaf nu standaard bij ons in de kast :)

0

Jaa kokosolie was echt mijn held. Wel was bij mij dat het helemaal moets laten in trekken dus moet je het voor het slapen je voeten in smeren en zorgen dat je niet veel aan gaat raken.

0

Hoi Michel, Hoe vaak smeert u de voeten in met kokosolie?

0

Login om een reactie te geven: