Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Water in oor

Wat kan je het beste doen bij water in het oor?

Oor dicht met water? Hier vind je Oma's tips voor als je water in je oren hebt.

Hinkelend krijg je vastzittend water uit je oor

Al een tijd lang last van water in uw oor? Deze tip helpt u direct van het water af! Het klinkt idioot, maar werkt echt: Draai uw hoofd zo, dat het oor met water erin naar beneden wijst. Trek uw oorlel voorzichtig wat omlaag en hinkel vervolgens op één been. Het maakt niet uit welk been. Ga hiermee door tot u het water uit uw oor voelt lopen. Werkt geheid!

Bowie Stolk
Tip #8887


Water in oor er uithalen door te liggen

Ik vind water in mijn oor hebben echt heel erg vervelend. Ik wil dit ook altijd zo snel mogelijk weer uit mijn oor hebben. Ik had er alleen geen trucje voor. Daarom ben ik maar even op onderzoek uit gegaan, hoe ik het water uit mijn oor kan krijgen. Ik ben er dus achter gekomen dat het gewoon al helpt om te gaan liggen. Als je gaat liggen op je kussen, stroomt het water er vanzelf uit. Vaak voelt er als nog er iets knapt in je oor en daarna heb je helemaal geen water meer in je oor zitten. Dat is ideaal.

Motje
Tip #20927


Op je oor liggen om water eruit te krijgen

Deze truc gebruik ik altijd. Als je water in je oor hebt ga dan even op bed/bank liggen, en ga met je oor waar water in zit op je kussen of matras liggen en blijf liggen tot dat het open knapt.

Stephan2333
Tip #15861


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen