Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Witte tong

Wat kun je doen tegen witte aanslag op je tong?

Een witte tong komt best vaak voor bij mensen. Er kunnen vele oorzaken van zijn van een witte tong. De nadelige gevolgen zijn dat het er niet zo fris uitziet en dat het een slechte adem kan opleveren. Op deze pagina vind je tips om van je witte tong af te komen.

De supertruc tegen een witte tong

De beste truc tegen een witte tong is het onderhouden van een gezonde / gebalanceerde mondhygiëne door vaak te mond met water te reinigen en goed de tanden te poetsen en vooral niet te roken.

Keesje
Tip #18021
0 0

Login om een reactie te geven:

Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.