Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Witte tong

Wat kun je doen tegen witte aanslag op je tong?

Een witte tong komt best vaak voor bij mensen. Er kunnen vele oorzaken van zijn van een witte tong. De nadelige gevolgen zijn dat het er niet zo fris uitziet en dat het een slechte adem kan opleveren. Op deze pagina vind je tips om van je witte tong af te komen.

De supertruc tegen een witte tong

De beste truc tegen een witte tong is het onderhouden van een gezonde / gebalanceerde mondhygiëne door vaak te mond met water te reinigen en goed de tanden te poetsen en vooral niet te roken.

Keesje
Tip #18021

Inloggen of reactie achterlaten als gast

Reactie geplaatst


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.