Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Wormen

Wat kan je het best doen tegen wormen in de ontlasting?

Oma weet wel raad met die vervelende wormpjes in de ontlasting. Bekijk ook de pagina over aarsmaden, daar zijn ook veel tips te vinden over dit onderwerp.

Bier tegen wormpjes?

Als uw kind door het spelen in de zandbak of veel contact met honden last krijgt van wormen bent u nog verder van huis. Geef daarom eens per week een paar slokjes (2) bier of donkerbier. Helpt zeker!!!

Tip #2544
7 2

Bier lijkt me nou niet het beste middel tegen wormpjes en überhaupt niet iets voor kinderen. Er zijn allerlei goede geneesmiddelen tegen wormpjes of aarsmaden op de markt. Ik raad iedereen aan om die te gebruiken en geen bier!

0

De biertip heb ik nog niet geprobeerd / wellicht is die ook meer voor volwassenen :) Wat goed werkt tegen wormpjes als je er vanaf wil is ook gewoon goede hygiëne: dus handen regelmatig wassen (zeker in deze tijd) nagels lekker kort houden (ook wel zo fris) en dagelijks schone handdoeken en ondergoed. Na verloop van tijd verdwijnen de wormen dan vanzelf.. indien niet? Dan alsnog even naar de huisarts die hier ook middeltjes voor heeft.

0

Login om een reactie te geven:

Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.