Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Zachte haren

Wat kan je het beste doen om zachte haren te krijgen?

Hier vind je tips van Oma om gladde en zachte haren te krijgen. Bekijk welke oplossingen er worden aangeraden door andere bezoekers van deze website.

Klitloze haren via honing en olijfolie

Wil je zachte/gladde haren zonder klitten? Maak dan een maskertje met natuurlijke producten; honing, klein beetje olijfolie (niet te veel anders is het heel vet) melk, yoghurt, banaan & verder kan je er zelf nog dingen bij verzinnen! Dit weekend gedaan; het voelt vies aan, maar zodra je het uitspoelt, is het zacht! Daarna even borstelen en het werkt! Ik heb er zo maar dingen in gedaan, maar echt, het werkt super! Het is goedkoop, je hebt het in huis EN het werkt echt heel goed! Haarmasker 15-20 min. inlaten.

xbodylover_
Tip #14765


Natuurlijke producten voor zacht haar

Ik vind het heerlijk om zacht haar te hebben. Hierdoor gebruik ik altijd natuurlijk producten. Natuurlijke producten zorgen er namelijk voor dat het haar zacht kan blijven. Mijn ervaring is namelijk dat met onnatuurlijke producten de zachtheid maar voor korte duur is.

Johan
Tip #20309


Haren droog deppen voor zachte haren

Op het moment dat je zacht haar wilt hebben, zul je er achter komen dat dit niet altijd even makkelijk is om te bereiken. Hierom is het mogelijk om je haren droog te deppen om deze zacht te maken. Het droog wrijven van je haren beschadigd de haren namelijk. Het deppen op de haren zorgt er voor dat deze niet beschadigd raken. Het droog deppen van je haren duurt wel wat langer. Dit moet je er dan ook voor over hebben.

Anoniem
Tip #21297


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen