Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Lekker bruin worden? In de zomer een citroen vermengen met wat olijfolie, en je word prachhtig diep bruin!!! Alleen wel pas na een week zonnen, anders verbrand je te snel!

Janie
1 0


Wilt u ook een egale bruine kleur in de zon? Dat kan door uw huid 6 keer per week te scrubben, uw hals, gezicht en benen of buik.

0 0


Je moet juist NIET scrubben zovaak! Dan haal je ten eerste iedere keer je huid weg waardoor die erg droog raakt en de zon alleen maar slecht voor je is, maar ook ga je dan makkelijker vervellen en pakt het bruin niet goed meer! NIET DOEN!! Is zonde.

Kirsje
0 0


Eet 2 a 3 wortelen per dag (begin er in de lente mee) voor een sneller en een diepere bruine huid.

Bella
0 0


Wat helpt om mooi en egaal bruin te worden is 1 keer per week scrubben! Doe dit nooit meer dan die ene keer omdat je anders teveel huidcellen weghaalt waardoor het erg gevaarlijk kan worden in de zon!

Petra van Deursen
0 0


Eet regelmatig een lekker worteltje, niet alleen gezond maar door het caroteen wat in de wortel zit wordt je ook nog eens sneller bruin! Ga nu echter geen kilo"s per dag eten want dan word je niet bruin maar oranje, wel leuk voor koninginedag maar verder niet zo. Werkt echt.

Sarah
0 0


Als je gaat zonnen meng wat olie (zonnebloem olie of olijfolie ) met wat citroensap, lekker smeren maar! Niet echt een erg lekker middeltje maar het helpt wel!

Marsha korse
0 0


Bruin kleurtje; Als je wilt zonnen en rap een bruin kleurtje wil krijgen doe dan puur citroensap en olijfolie in een glas roer dit en smeer u huid ermee in en ga lekker zonnen na een paar uur zie je verschil ga na het zonnen douchen en smeer je in met aftersun doe dit een paar dagen en je al het zien veel succes.

Celine Senne
0 0