Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Bruin worden

Hoe kan je het beste snel bruin worden?

Als je snel bruin wilt worden dan kunnen bepaalde dingen goed helpen. Lees alles over het snel bruin worden op Oma Weet Raad.

Smeer uzelf in met citroen en olijf

Bruin kleurtje; Als je wilt zonnen en rap een bruin kleurtje wil krijgen doe dan puur citroensap en olijfolie in een glas roer dit en smeer u huid ermee in en ga lekker zonnen na een paar uur zie je verschil ga na het zonnen douchen en smeer je in met aftersun doe dit een paar dagen en je al het zien veel succes.

Celine Senne
Tip #15648


Citroen met olijfolie

Lekker bruin worden? In de zomer een citroen vermengen met wat olijfolie, en je word prachhtig diep bruin!!! Alleen wel pas na een week zonnen, anders verbrand je te snel!

Janie
Tip #2835


Toch wel veel scrubben

Wilt u ook een egale bruine kleur in de zon? Dat kan door uw huid 6 keer per week te scrubben, uw hals, gezicht en benen of buik.

Ashley
Tip #2336


Wortelen maken bruin

Eet regelmatig een lekker worteltje, niet alleen gezond maar door het caroteen wat in de wortel zit wordt je ook nog eens sneller bruin! Ga nu echter geen kilo"s per dag eten want dan word je niet bruin maar oranje, wel leuk voor koninginedag maar verder niet zo. Werkt echt.

Sarah
Tip #3918


Niet teveel scrubben

Je moet juist NIET scrubben zovaak! Dan haal je ten eerste iedere keer je huid weg waardoor die erg droog raakt en de zon alleen maar slecht voor je is, maar ook ga je dan makkelijker vervellen en pakt het bruin niet goed meer! NIET DOEN!! Is zonde.

Kirsje
Tip #2418


Wortelen maken huid bruiner

Eet 2 a 3 wortelen per dag (begin er in de lente mee) voor een sneller en een diepere bruine huid.

Bella
Tip #2455


Scrubben maakt mooi bruin

Wat helpt om mooi en egaal bruin te worden is 1 keer per week scrubben! Doe dit nooit meer dan die ene keer omdat je anders teveel huidcellen weghaalt waardoor het erg gevaarlijk kan worden in de zon!

Petra van Deursen
Tip #2574


Olie maakt sneller bruin

Als je gaat zonnen meng wat olie (zonnebloem olie of olijfolie ) met wat citroensap, lekker smeren maar! Niet echt een erg lekker middeltje maar het helpt wel!

Marsha korse
Tip #5116


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen