Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Zwangerschapsstriemen

Wat kan je doen tegen striae / zwangerschapsstriemen?

Striae is helaas niet te voorkomen. Er bestaan wel wat middeltjes (crème veelal) waarvan gezegd wordt dat ze helpen. Bekijk de tips van andere gebruikers over wat te doen tegen striae.

Anarchide olie met pindakaas

Maak een mix van anarchide olie en pindakaas smeer hiermee de buik in inwikkelen in plastic en dit een nacht laten intrekken herhaal dit dagelijks en binnen een week is er zichtbaar resultaat te zien!! ( gezien bij dr. Phil zelf geprobeerd en zeer tevreden over resultaat)

Deborah
Tip #4845


Slakkenslijm tegen striemen

Heb je last van zwangerschapsstriemen? koop dan een potje "slakkenslijm" het klinkt echt super vies maar het helpt echt! gewoon erop smeren en laten intrekken je merkt het echt! je kunt het kopen nu bij de Action of gewoon bij een apotheek. Ik heb die van de action en die werkt prima!! Het helpt ook tegen acne en littekens van puistjes verder krijg je er een zachte en gladde huid van.

Anoniem
Tip #4481


Zwangerschapsstriemen verminderen met slakkenslijm

Slakkenslijm kan je zwangerschapsstriemen wat gaan verminderen. Zo zullen ze wat minder gaan irriteren of jeuken. Dat is altijd fijn.

Verloskundigexx
Tip #20929


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen