Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Zweren behandelen

Hoe kan je zweren behandelen en de pijn van een zweer verminderen?

Zweren zijn pijnlijke open wonden waar je snel vanaf wil. Lees gebruikers ervaringen die de pijn hopelijk een beetje wegnemen.

Zweren oplossen met prei

Voor zweren het groen van prei open doen en een nacht op de zweer leggen en 's morgens is hij open.

Wuyts, Danny
Tip #669


Prei gebruiken bij een zweer

Zweren zijn erg pijnlijk. Ik heb hier wel eens last van gehad. Het klinkt misschien gek, maar een prei kan hier goed bij helpen. Het groen van een prei kun je namelijk op een zweer leggen voor een nacht. Hierdoor wordt de pijn van de zweer een heel stuk minder.

zweers
Tip #20316


Honing en kurkuma om zweren te behandelen

Zweren kunnen vervelend en pijnlijk zijn om last van te hebben. Echter is het mogelijk om deze te behandelen door honing en kurkuma op de zweer te smeren. Door een dikke pasta te maken van honing en flink wat kurkuma poeder, kun je hier een soort zalf van maken. Door dit even in te laten trekken, is het mogelijk om de zweren te behandelen.

Bode
Tip #21304


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen


Op Oma Weet Raad vind je veel tips waarmee je met huismiddelen en handigheidjes bepaalde problemen kunt oplossen. Deze tips komen van gebruikers van de website en zijn niet gecontroleerd op hun werking. Hierdoor zijn de tips absoluut niet geschikt als vervanging voor medisch advies. Indien je medische of psychische klachten ervaart, raden we met klem aan om direct de huisarts of een andere medisch specialist te raadplegen.