Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Appeltaart bakken

Hoe kun je een goede appeltaart maken?

Een appeltaart maken vraagt om veel ervaring en veel mislukte appeltaarten. Toch kan je via de volgende tips tot een goed resultaat komen.

Zachte appeltaart bodem voorkomen

Om de bodem niet te zacht te krijgen kun je voordat de appels erop gaan de bodem bestrooien met wat custard. Geeft ook lekker vanille smaakje.

Sylvia
Tip #1179
4 0




Natte appeltaart bodem voorkomen

Om er voor te zorgen dat de bodem van uw appeltaart niet nat word door het vocht van de appels kunt u de bodem bedekken met wat paneermeel en dan het fruit erop te doen.

Tip #689
1 0




Ei vervangen in appeltaart

Bent u allergisch voor kippenei? Doe dan in plaats van ei er mineraalwater met wat maizena bij, LET OP! Kijk uit met het water! Als je er teveel van bij doet krijg je een waterig papje, doe het dus op gevoel!

Robijntje
Tip #4015
0 0