Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Als u van aluminiumfolie een flinke prop maakt, kunt u hiermee heel gemakkelijk en zonder al te veel moeite de aanbaksels verwijderen. Het werkt gegarandeerd.

Monique ten Bruggencate
1 0


Leg het rooster nadat het een beetje is afgekoeld in het gras en laat het een nacht liggen. "s Morgens kun je het zo schoon veggen met een vochtige spons.

Petra
1 0


Na het barbequeen legt u het rooster gewoon op de kop in het gras en laat dit s"nachts liggen door de dauw weekt het los en kunt u de volgende dag het er met een doek zo afvegen.

0 0


Neem aluminiumfolie en maak er een prop van, wrijf met deze prop aluminiumfolie , samen met wat afwasmiddel over de rooster, het vuil vliegt eraf.

Rianne
0 0


Barbequerooster tussen natte kranten de volgende dag kun je het zo maar afvegen niet wachten tot de kranten opgedroogd zijn.

Rietje Brouwers
0 0


Het rooster kunt U snel en gemakkelijk schoonmaken als het na het barbequen een nachtje in het gras van Uw gazon laat liggen. Het vuil gaat er dan razendsnel af.

Mirjam
0 0


Smeer het rooster in met mayonaise. Daarna is met een doekje het rooster heel makkelijk schoon te maken.

Fietie
0 0


Je kunt voor je begint het rooster inwrijven met eem halve citroen dan is het ook zo schoon of met wokolie.

Tiny
0 0


Als u lekker hebt ge-bqq leg dan het rooster op de kop in het gras, de volgende dag kunt u het vuil er zo afhalen met een doek.

Dia Hendriks
0 0


Om uw barbequerooster goed schoon te meken, gebruik ovenreiniger.Leg het rooster in een vuilniszak en spuit op het rooster de ovenreiger laat dit een 5 uur intrekken en spoel daarna het rooster met water schoon.

Leander
0 0


Even inspuiten met de gele muscle, even laten inwerken en je maakt het zo schoon! Werkt ook super met gasfornuis!

Roelie
0 0


Aangekoekte roosters e.d. krijg je schoon met een schuursponsje vol koffiedrab (gewoon uit het filter, na het koffiezetten).

0 0


Het smerige aangekoekte rooster een nacht in het gras laten liggen de volgende morgen simpelweg afspoelen.

Ben
0 0


Het rooster van de bbq na gebruik in een krant doen de krant goed nat maken en de volgende dag kun je het met een doek of borstel schoonmaken en het ziet er weer als nieuw uit.

Ad
0 0