Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

BASIS RECEPT 1 KG BLOEM KOUD WATER(IJSKOUD)+_ 1/2 LITER HARDE BOTER (IXI) BEREIDING DE BLOEN IN DE KNEEDER BRENGEN EN OP EEN ZETTEN GELEIDELIJK WATER TOEVOEGEN TOTDAT U EEN SOEPEL DEEG BEKOMT ZOALS BROODDEEG INDIEN NODIG NOG BLOEM OF WATER BIJVOEGEN NIET TE LANG LATEN KNEEDEN DEEG UIT DE KNEEDER OP VOORGEBLOEMDE HOUTEN PLANK LEGGEN EN AFDEKKEN MET PLASTIEK EN UUR LATEN RUSTEN IN KOELKAST ONDERTUSSEN DE BOTER KNEENDEN MET DE HANDEN NIET LATEN SMELTEN NA EEN UUR HET DEEG UIT DE KOELKAST NEMEN EN UITROLLEN OP EEN VOORGEBLOENDE TAFEL OMGEVEER 3 CM DIK EN IN EEN RECHTHOEK DE BOTER VERDELEN IN PLAKJES OP 2/3 VAN HET DEEG 1/3 NIET HET NIET BEBOTERD GEDEELTE PLOOIEN OVER 1/3 VAN DEEG MET BOTER DAARNA DE ANDERE 1/3 HIEROVER DAN TERUG UITROLLEN IN RECHTHOEK HET DEEG TERUG 3 X 1/3 TOEPLOOIEN EN TERUG UITROLLEN DIT 3 MAAL HERHALEN HIERNA HET DEEG IN PLASTIEK FOLIE LEGGEN OP EEN HOUTEN PLANK EEN NACHT IN DE KOELKAST DE DAG ERNA IS U DEEG KLAAR VOOR GEBRUIK . NB.MEN KAN DIT DEEG VOOR ALLE TAARTEN GEBREUKEN.ZOALS APPELTAART.FONDS VOOR BISCUIT EN ZOVOOR MEN BAKT DIT DEEG AF IN EEEN OVEN VAN 230 GRADEN HETEERSTE 15 MIN EN LATEN UITDROGEN BIJ TEMPERATUUR VAN 170 NOOIT DE OVEN DEUR OPEN TIJDENS HET EERSTE BAKTIJD SMAKELIJK

5 0 0

Login om een reactie te geven: