Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Worteltjes - speciaal de kleine bospeen- schrappen vind ik altijd lastig werk. Met een dunschiller blijft er hast niets over.Met een mes breekt het snel af. Met de nagelborstel gaat het niet grondig genoeg. Na vele borsteltjes uitgeprobeerd te hebben, vind ik het volgende het meest succesvol: Neem een grove pannespons (geen spons, alleen die ijzeren draadjes) (niet geïmpregneerd met zeep) en haal er een klein stukje van af. Dit gebruik je. Leg een wortel plat neer op een snijplank. Borstel nu met de pannenspons steeds vanuit het midden naar het uiteinde toe. Omdraaien voor de volgende helft, goed afspoelen... klaar. Het stukje spons was ik mee in de vaatwasser in een messenvakje. Zelfs de kinderen willen hier wel weer mee helpen en kunnen het goed doen.

5 0 0

Login om een reactie te geven: