Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Champignons in mooie gelijke plakjes snijden gaat uitstekend met de eiersnijder.

0 0


Maak champignons nooit schoon onder de kraan. Ze zuigen het water op en dat komt de smaakt niet ten goede. Borstel ze schoon met bijvoorbeeld een zachte tandenborstel of een speciale champignonborstel.

0 0


Champignons snij je in mooie plakjes met een eiersnijder.

0 0


Champignons NIET snijden met een eiersnijder. Heb het geprobeerd en alle draadjes waren geknapt.

0 0


Champignons slinken minder bij het bakken als je ze in vieren deelt in plaats van schijfjes, bij grotere natuurlijk in meerdere stukken. Op het eind van het bakken even afblussen met wat ketjap geeft een mooie kleur en lekkere smaak.

Paloma
0 0


Wanneer u verse champignons in de koelkast wilt bewaren (in een zakje) blijven deze langer goed als u er een bosje peterselie bij doet.

Marga
0 0


Was de champignons goed af onder stromend water, veel van de (kunst)mest die gebruikt wordt is erg schadelijk en champignons zuigen zich NIET vol met water, dit is een hardnekkig sprookje (weeg ze maar eens voor je ze gaat wassen en erna)

Yeno
0 0


1)doe champignons in de pan. 2)doe er kruidenboter in. 3)smullen maar

B.v.b
0 0


Gevulde champignons zullen in de oven minder krimpen als u ze eerst met olie insmeert.

Rosa Blom
0 0


Voor het snijden van champignons zijn er speciale champignon snijders te koop. Je kunt ze vinden bij een warenhuis. Dit werkt beter dan een eisnijder, en gaat sneller dan wanner je t met de hand doet.

Rosa Blom
0 0