Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Cupcakes maken

Wat zijn de beste tips voor lekkere cupcakes?

Oma weet als geen ander hoe je lekkere cupcakes moet maken. Bekijk hier de tips uit grootmoeders tijd om de lekkerste cupcakes te maken.

Cupcakes bakken: Spuitzak van boterhamzakje

Heb je geen spuitzak? geen probleem! pak een (boterham)zakje en doe de vloeistof erin (gesmolten chocolade, botercrème) en knip een HEEL KLEIN stukje van het een puntje af! begin met een klein stukje en je kunt steeds een stukje meer afknippen. Hoe je de streep wil hebben hoe groter het gat moet zijn. Nu kun je gaan spuiten! Succes

Tip #15699
1 0
Cupecake beslag met appel en kaneel

Als je gewoon cupcakebeslag gebruikt is de smaak zo saai. Daarom is mijn tip: doe 2 eetlepels kaneel en een hele appel in stukjes gesneden in het beslag en mix het goed.

Nienke
Tip #4640
1 1
Cupcakebeslag in spuitzak

Vind u het ook zo moeilijk om het beslag gelijkmatig over de vormpjes te verdelen en zonder te knoeien doe het dan in een spuitzak gaat veel beter!

Angelica
Tip #5400
0 0
Boter in de magnetron

De boter die je gebruikt even kort in de magnetron. Dan heeft u een mooi en glad beslag en daardoor zijn de cupcakes lekkerder.

##Ineke##
Tip #5268
0 0
Gelijke cupcakes met ijsknijper

Zijn je cupcake's steeds ongelijk of heeft u moeite met het beslag erin doen: een IJSKNIJPER! deze is perfect maar heeft u deze niet dan werkt een spuitzak ook goed of een boterhammen zakje.

Tip #8229
0 0
Ijsbolletjestang voor gelijke cupcake

Neem een ijsbolletjes tang om het beslag over de muffin/cupcake cups te verdelen zodat er in iedere cup evenveel zit.

Marianne P
Tip #5445
0 0
Fondant/marsepein uitrollen met poedersuiker

Als u fondant of marsepein wilt uitrollen gebruik dan poedersuiker dat zorgt ervoor dat het niet blijft plakken. En poedersuiker zit toch al in de fondant of marsepein.

Truus
Tip #5349
0 0
Botercrème in spuitzak krijgen

Krijg jij je botercrème ook altijd zo moeilijk in je spuitzak? vanaf nu niet meer! 

Pak een glas en leg daar je spuitzak in, lepel dan je botercrème erin en draai hem dicht! succes.

Tip #15700
0 0