Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Kinderen groente

Hoe kun je kinderen groente laten eten?

Kinderen en groente zijn soms als water en vuur. Bekijk hier handige tips om je kroost aan de gezonde maaltijd te krijgen.

Kinderen erwten en wortels laten eten

Aangezien mijn kinderen geen erwten en worteltjes wilde eten heb ik ermee geexperimenteerd. Ik fruit eerst een fijn gesneden ui in de pan, voeg daarna de erwten en wortels erbij. Nu lusten de kids het wel.

Daisy
Tip #5429


Kinderen groente laten eten

Mijn kinderen zijn soms met groente behoorlijk lastig. Gelukkig heb ik voor kinderen groente laten eten wel een truc. Ik maak mijn eten een heel stuk mooier dan dat het eigenlijk is. Dit houdt in dat ik de groente soms in het gerecht verwerk of ik zorg ervoor dat het misschien niet op groente lijkt. Ik voorkom op die manier dat de kinderen het eventueel niet zouden willen gaan eten. Kinderen groente laten eten kan soms lastig zijn en dan kun je deze truc uitproberen.

Mamatips
Tip #20334


Prakje maken om kinderen groente te laten eten

Mijn kinderen vinden het soms nodig om hun groente niet op te eten. Hierom kies ik er altijd voor om dit samen met hun aardappels te prakken. Dit zorgt er namelijk voor dat ze de groente niet zien. Vaak eten ze het dan wel op. Dit komt omdat mijn kinderen de aardappels altijd wel erg lekker vinden.

Poffertje
Tip #21339


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen