Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Fondant op taart

Hoe krijg je fondant op de taart?

Fondant is een gekleurde laag die je op een taart kunt doen. Je hebt vloeibare fondant en kneedbare fondant. Hier vind je manieren om dit goed op de taart te krijgen.

Fondant op taart krijgen

Een handige tip om fondant op de taart te krijgen: Als eerst een snijplank o.i.d.. daar strek je de fondant op uit. De taart leg je er op de kop op zodat je de snijplank gemakkelijk om kunt draaien. Dan werk je de fondant even af en ben je klaar.

...
Tip #4677


Fondant op taart mooi maken

Fondant is iets wat ik heel veel gebruik voor mijn taarten. Ik vind bakken erg leuk. Voor mij is het soms lastig om de taart dan mooi te krijgen. Fondant leg ik altijd strak over de taart heen. Nu ik dat doe, zie de taart er een heel stuk mooier uit. Het ziet er strakker uit en de decoratie kan dan makkelijker om de rest van de taart neer gelegd gaan worden.

Britt
Tip #20336


Fondant op de taart om deze mooi te maken

Fondant is een lekkere toevoeging voor op de taart. Echter is deze niet alleen voor de smaak. Dit komt omdat fondant ook goed op de taart gedaan kan worden om de taart mooi te maken. Met fondant is het namelijk mogelijk om verschillende vormen op de taart te maken. Ook is het mogelijk om hiermee tekst op de taart te krijgen.

Gerard
Tip #21341


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen