Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

De ergenis in iedere huishouden is het schoonmaken van de frituurpan maar dat behoort nu tot de verledentijd. Als de frituurpan weer aan een schoonmaak beurt toe is gooi het vet of olie (ik frituur in zonnebloemolie)weg en doe in de frituurpan water met 1 of 2 vaatwastabletten zet de frituurpan op 180graden en laat het maar een uurtje pruttelen met de deksel dicht je zult zien na een uurtje dat het vet makkelijk te verwijderen is met een schuursponsje.

0 2

Op één van de eerste regels van de gebruiksaanwijzing van mijn electrische frituurpan ofte friteuse staat " verwarm nooit een andere vloeistof dan olie in het toestel, zeker geen water anders gaat het stuk ". Nooit doen dus!!

0

Met een schuursponsje? Dan beschadig je toch de binnenkant, das toch een soort van tefallaag? Daarbij is het mij niet gelukt om dat ding echt schoon te krijgen met een vaatwastablet.

0

Login om een reactie te geven: