Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Gehakt maken

Welke tips zijn er voor het maken van gehakt?

Lekker gehakt heeft een goede structuur en is perfect op smaak gebracht met peper, zout en de juiste kruiden. Bekijk hier tips van Oma voor het bereiden van gehakt.

Makkelijk gehakt rullen door aardappelstamper

Gehakt laat zich snel rullen (verkruimelen)door gebruik te maken van een ouderwetse aardappelstamper. Gehakt is op deze manier in luttele minuten geruld en is het geknoei met een vork of lepel overbodig.

Hungurdungur
Tip #1553


Bouillon door de gehakt

In plaats van zout en kruiden kun je eens een paar bouillon blokjes door het gehakt doen. Je zult proeven dat de gehaktballen een heerlijk pittig smaakje hebben.

Jansje Hamberg
Tip #2934


Gehakt maken met bouillon

Ik vind gehakt erg lekker. Toch vond ik het gehakt soms nog een beetje saai. Dit heb ik verholpen door er bouillon bij in te doen. Je krijgt dan een veel smaakvollere gehakt dan wanneer je dit niet zal gaan doen. Het is zeker weten een hele erge aanrader.

Like
Tip #20934


Gehakt meer smaak geven met jus poeder.

Kruid je gehakt met zout, peper en wat je er normaal ook bij doet. Schuif het gehakt naar de randen van de pan doe in het midden een beetje water en gooi daar enkele lepels droge jus poeder in. Goed roeren om klontjes te voorkomen en je geruld gehakt is op eens heel smaakvol en en sappig

fritsp1989
Tip #21745


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen