Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Hachee Oma's recept

Hoe maak je lekkere Hachee?

Hachee volgens oma's recept: goede hachee begint met lekker mals draadjesvlees: hieronder lees je tips over hoe je de beste hachee uit grootmoeders tijd kan bereiden.

Tips voor het maken van Hachee

Als u Hachee maakt, doe dan de kruidnagels en laurierblaadjes in een stukje aluminiumfolie. Heel handig. Je hoeft dan als het vlees gaar is, het stukje aluminiumfolie eruit te halen.

Ellen
Tip #3307


Nooit meer verdwaalde kruidnagel in hachee

Vaak kun je de kruidnagels niet meer terugvinden. En het is natuurlijk niet lekker als je het puur in je mond krijgt. Mijn tip; Een houder (ik noem het een "eitje", die je normaal gebruikt voor losse thee). Doe daar de kruidnagels in en breek het laurierblad (zo geeft het nog meer smaak af). En voila NOOIT MEER een verdwaalde kruidnagel!

Tamara
Tip #3740


Hachee Oma’s recept met aluminiumfolie

Om een hachee te maken hoef je geen ster kok te zijn. Je kan wel trucjes gebruiken. Zo gebruik ik zilverfolie om mijn laurierblaadjes in te doen. Na het koken haal ik deze er weer uit. Ik hoef dan niet heel erg lang naar de blaadjes te zoeken, omdat ik ze zo gevonden heb.

Omatje
Tip #20938


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen