Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Jus wordt donkerder als u er suiker aan toevoegt.

1 0


Bij het braden van vlees geen water toevoegen maar het water van de aardappelen (tijdens het koken van de aardappelen)de jus wordt dan vanzelf gebonden en je hebt geen bindmiddel nodig.

1 0


Koop een tafelafvalbakje en hang er een diepvrieszakje van 3 ltr. in, giet hier het vet of jus in. Nooit geen verstopte gootsteen meer.

A.m.arts
1 0


Jus licht van kleur? Doe de buitenschil of een gedeelte ervan van een ui in de braadpan tijdens het braden.Voordeel ten opzichte van een schep suiker is dat het niet zoet smaakt daarna!

0 0


Braad het vlees(runderlap of kip oid) aan, zet het vuur wat lager, strooi 1 a 2 lepeltjes Buisman aan de zijden van de pan, doe er verwarmd water bij, na en half uur vlees draaien en lekker bruin is uw vlees en lekkere bruine jus .

0 0


Ik maak jus voor een lange tijd. Als de jus klaar is giet ik het in een ijsblokjes zakje en vries het in. Zo kan ik per dag jus eruit halen

Astrid
0 0


Jus is heerlijk bij aardappelen, maar veelal blijft er na het eten zoveel over. Verdeel de jus in ijsblokjes, zo hoef je niet elke keer nieuwe jus aan te maken en heb je handige hoeveelheden...

0 0


Gooi aardappelnat en groentenat niet weg maak er lekkere gezonde jus mee inplaats van de jus te verdunnen met water!

Anne
0 0


Wilt u niet die dikke laag jus uit de pan moeten scheppen? Of wilt u dat de jus vloeibaar blijft waardoor er geen vel over komt? Doe dan een deel olijfolie bij de gewone bak en braad boter in de pan en de jus zal vloeibaar blijven.

Marianne P
0 0


Als je braadvocht te flauw is maak je een snelle jus door er een bouillonblokje en een scheut water aan toe te voegen.

0 0