Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

In Hachee en in de pan jus van het rundvlees zitten altijd kruidnagels. Mocht een kind zo"n kruidnagel in zijn bord vinden, maak hem blij, en zeg dat hij dan een wens mag doen.

5 0 0


Als je b.v hache wilt maken dan zit altijd met losse kruiden in de pan.(meerdere toepassingen mogelijk) Dit kun je oplossen door de kruiden in een koffiefilter te doen deze dicht vouwen en een nietje erin. Naderhand kun je zo het kruidenzakje verwijderen.

5 0 0


Leg de kruiden(thym,laurier) in een theebuiltje in de kookpan. Het is heel gemakkelijk om de kruiden uit de pan te halen.

5 0 0


Verse kruiden over? Droog ze tussen 2 stukken keukenrol in de magnetron. Goed uitspreiden en zorgen dat de kruiden volledig droog zijn: ze zijn dan makkelijk te verkruimelen. In afgesloten potje bewaren.

5 0 0


Het drogen van kruiden, o.a. bieslook, lavas, tijm, peterselie, selderie,etc. Doe de kruiden in een plastic zakje in de diepvries. Haal ze na ca 2 dagen er weer uit, verdeel de inhoud op een stuk keukenrol en laat het een paar dagen drogen op een matig warme plaats. Hierna is het bros en kun je ze in een glazen flesje of potje doen. Veel goedkoper dan elke keer kruiden kopen!

5 0 0