De beste tips

Nasi te scherp

#1. Suiker neutraliseert sambal

Nog een aanvulling op de hete nasi. Suiker neutraliseert de smaak van sambal. Drink bv een glas sinas of cola bij te heet eten.
Nasi te scherp

#2. Pindakaas werkt tegen scherpe gerechten

Als u nasi of sate en andere gerechten te scherp zijn. Neem een eetlepel pindakaas. En het scherpe ,hete verdwijnt en dat help.

Nasi te scherp

#3. Koffiemelk maakt nasi minder scherp

Maakt u zelf nasi o.i.d. wat ooit te scherp van smaak uitvalt? Voeg een scheut koffiemelk toe voor u het gerecht op tafel zet en schep goed om.

De nieuwste tips

Nasi te scherp

Melk blust hete mond

Te hete nasi gegeten? Neem maar een glas melk en je mond staat niet meer in brand.
Nasi te scherp

Banaan als toetje na nasi

Als toetje een banaan, dan ben je ook alle hitte weer kwijt.
Nasi te scherp

Te hete nasi gegeten

Nasi, te heet gegeten, staat uw mond in brand, drink dan een glas lauwwarm water, of een kop thee, en de brand is er uit.