De beste tips
Nasi te scherp
#1. Suiker neutraliseert sambal
Nog een aanvulling op de hete nasi. Suiker neutraliseert de smaak van sambal. Drink bv een glas sinas of cola bij te heet eten.
Nasi te scherp
#2. Pindakaas werkt tegen scherpe gerechten
Als u nasi of sate en andere gerechten te scherp zijn. Neem een eetlepel pindakaas. En het scherpe ,hete verdwijnt en dat help.
Nasi te scherp
#3. Koffiemelk maakt nasi minder scherp
Maakt u zelf nasi o.i.d. wat ooit te scherp van smaak uitvalt? Voeg een scheut koffiemelk toe voor u het gerecht op tafel zet en schep goed om.
De nieuwste tips
Nasi te scherp
Melk blust hete mond
Te hete nasi gegeten? Neem maar een glas melk en je mond staat niet meer in brand.
Nasi te scherp
Banaan als toetje na nasi
Als toetje een banaan, dan ben je ook alle hitte weer kwijt.
Nasi te scherp
Te hete nasi gegeten
Nasi, te heet gegeten, staat uw mond in brand, drink dan een glas lauwwarm water, of een kop thee, en de brand is er uit.