Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Quiche bereiden

Waar moet je aan denken bij het bereiden van een quiche?

Tips van Oma om de perfecte quiche te bereiden.

Quiche afkoelen in vorm

Een zelfgebakken quiche laat u eerst een beetje afkoelen voor u ze uit de vorm haalt. Droog gebak zoals cake en taartbodems haalt u direct uit de vorm.

Tip #843
0 0




Quiche maken die altijd lukt

Een quiche gaat nogal vaak fout, als je een beginner bent op dit vlak kan je het beste een kant en klare bodem kopen in een supermarkt. Dit is niet de leukste oplossing maar wel goed voor het resultaat. Ook moet je de groente al wel stoven voordat je ze aan de quiche toevoegt. Dep de groentes ook goed anders krijg je een zompig geheel en dat is de meest gemaakte fout.

Weet je overigens hoe je kan testen of de quiche klaar is? Prik dan met een scherp mesje in het midden en als de quiche niet meer vloeibaar is kan je de quiche op tafel zetten.

JanetteB
Tip #18078
0 0