Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Doe de boter in de pan en laat het uitbakken, tot er damp af komt en het schuim verdwijnt, dan af laten koelen en als de boter afgekoeld is, het vlees er in doen en op een laag pitje gaar laten worden.Prachtige bruine jus en vlees en het is niet gekrompen, probeer het maar!!!

5 0 0






Heb ik van een oudere dame in de supermarkt ... smelt boter in de snelkookpan, braad het vlees aan zoals in de gewone braadpan haal het vlees eruit als het aangebraden en mooi bruin van kleur is, daarna de boter afblussen met water en er een lekkere jus van maken(eventueel met een zakje smeltjus )daarna vlees terug in de pan deksel erop en aaan de kook brengen en u rundvlees 30 - 40 min. laten garen onder druk , en het is zo gaar als boter (gas en tijd besparend) en de smaak is voortreffelijk

5 0 0






Doe na het dicht schroeien van rundvlees een scheutje azijn, wat zoete ketjap en water erbij. De azijn zorgt ervoor dat het vlees lekker mals blijft en de ketjap geeft een heerlijk smaakje aan het vlees. Zo krijg je een heerlijke jus en is niet vet.

5 0 0






Als je tijdens het bakken van rundvlees een scheut ketjap, azijn en water toevoegt heb je een heerlijke jus en het vlees is absoluut niet droog maar heerlijk mals.

5 0 0






Rundvlees (peper & zout) aanbraden, afblussen met water. Laten sudderen en twee eetlepels mosterd toevoegen. Als het vlees helemaal gaar is 1 plak ontbijtkoek toevoegen. Zo krijg je een lekkere gebonden jus.

5 0 0






Voor het lekker mals braden van rundvlees.voeg na het bruinbraden een scheutje cola toe.later eventueel gewoon water tegen het aanbakken,en het vlees is heerlijk van smaak en lekker mals

5 0 0