Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Selderij invriezen

Kun je selderij invriezen?

Selderij is in te vriezen. Lees hoe dit moet op Oma Weet Raad.

Selderie in vriezer

Ook zo'n hekel aan selderie snijden/knippen voor de soep? Ik zorg tegenwoordig dat ik altijd een zakje gewassen selderie in de vriezer heb liggen. Als ik het dan nodig heb, hoef ik de selderie alleen nog maar te kruimelen door in het zakje te knijpen. Lekker handig!

Sue
Tip #1959


Selderij invriezen om het langer te bewaren

Selderij steeds maar moeten snijden vind ik dus niet fijn. Ik heb de ideale tip voor de mensen die dit ook hebben. Ik vries het nu gewoon in. Ik heb dus zeker altijd selderij, maar ik hoef het niet steeds te gaan snijden. Je kan het zo gebruiken van uit de vriezer.

Anoniem
Tip #20487


Soepgroenten zoals wortel en selderij invriezen

Ik vind het vervelend om elke keer als ik soep maak maar weer opnieuw te moeten snijden. Hierom kies ik er de laatste tijd voor om van tevoren de wortels en selderij te snijden en dit in te vriezen. Dit zorgt er namelijk voor dat ik ze niet meer hoef te snijden. Selderij en wortel zijn erg geschikt om in te vriezen. Echter kun je deze wel het beste gebruiken voor soep. Dit komt omdat vriezen veel vocht uit de groenten trekt.

Tip
Tip #21380


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen