Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Stinkende vriezer

Hoe krijg ik de vieze geur uit mijn stinkende vriezer?

Als u last heeft van een vervelende stinkende geur afkomstig van de vriezer kan u de tips van Oma goed gebruiken, Lees ze hieronder.

Stinkende vriezer oplossingen

Als je last hebt van een vervelende stank die de vriezer afgeeft door bijvoorbeeld bedorven vlees kan je proberen een schaaltje met azijn in de vriezer te zetten. De azijn trekt de vieze luchtjes uit de vriezer. Of leg er een plakje citroen in, dat neemt ook de geur op.

Susan Kokke
Tip #19664


Pan met azijn en citroen

Allereerst moet je de diepvries volledig ontdooien. Stap twee is een pan erin zetten met wat kokend water met (veel) azijn en citroen erin. Dat goed lang laten inwerken en de diepvries ruikt weer lekker.

Keesje
Tip #19665


Komkommer!

U zou 't eens kunnen proberen met komkommer. Geschild, en al dan niet in de azijn. Stinkt ook behoorlijk. Maak dat foutje maar eens in de zomer, in je koelkast! Duurt een paar dagen voordat de lucht eruit is. Maar ik denk dat 't een vieze vislucht best wel eens zou kunnen overstemmen.

Jannie
Tip #19672


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen