De beste tips

Stokbrood bewaren

#1. Snijd stokbrood voor het bakken in op gewenste plekken

Stokbrood dat u nog af moet bakken vantevoren insnijden op de gewenste dikte werkt perfect
Stokbrood bewaren

#2. Voorgebakken stokbrood invriezen

Voorgebakken stokbrood kunt u langdurig in de diepvries bewaren. Brood ontdooien tijdens voorverwarmen van de oven.
Stokbrood bewaren

#3. Wikkel stokbrood na bakken in theedoek

Als je thuis stokbrood afbakt, deze na het bakken even in een theedoek wikkelen totdat hij is afgekoeld. Het stokbrood word daardoor iets zachter en is makkelijker te snijden.
Bekijk 1 andere tip

De nieuwste tips

Stokbrood bewaren

Stokbrood voor afbakken insnijden

Bij het snijden van een zelf afgebakken stokbrood ook platte stukjes? Voor het afbakken een heel klein beetje insnijden met een aardappelschilmesje. De sneetjes zetten uit en zo snij je het stokbrood zonder hem plat te drukken!
Stokbrood bewaren

Oud stokbrood opbakken met kruidenboter

Oude stokbrood nooit weggooien goed in smeren met kruidenboter en bakken in de braadpan lekker bij een borrel
Stokbrood bewaren

Stokbrood insnijden voor afbakken

Voordat je voorgebakken stokbrood in de oven doet maak eerst wat inkepingen bovenop dan snijd het wat makkelijker als ie nog warm is.

Nog 1 andere tip

Stokbrood bewaren

Stokbrood opnieuw bakken met beetje water

Als je al gebakken stokbrood hebt van een dag geleden en het is wat harder aan de randjes, doe er dan een klein beetje water op en eventjes in de oven en hij is weer heerlijk!!

Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tip en help zo andere verder.

Nieuwe tip toevoegen Nieuwe tip toevoegen