Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Bij het snijden van een zelf afgebakken stokbrood ook platte stukjes? Voor het afbakken een heel klein beetje insnijden met een aardappelschilmesje. De sneetjes zetten uit en zo snij je het stokbrood zonder hem plat te drukken!

3 5 1 0






Stokbrood dat u nog af moet bakken vantevoren insnijden op de gewenste dikte werkt perfect

3 5 1 0






Als je thuis stokbrood afbakt, deze na het bakken even in een theedoek wikkelen totdat hij is afgekoeld. Het stokbrood word daardoor iets zachter en is makkelijker te snijden.

5 0 0






Als je al gebakken stokbrood hebt van een dag geleden en het is wat harder aan de randjes, doe er dan een klein beetje water op en eventjes in de oven en hij is weer heerlijk!!

5 0 0






Oude stokbrood nooit weggooien goed in smeren met kruidenboter en bakken in de braadpan lekker bij een borrel

5 0 0






Voorgebakken stokbrood kunt u langdurig in de diepvries bewaren. Brood ontdooien tijdens voorverwarmen van de oven.

5 0 0






Voordat je voorgebakken stokbrood in de oven doet maak eerst wat inkepingen bovenop dan snijd het wat makkelijker als ie nog warm is.

5 0 0