Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Stoofperen Oma's recept

Wat is grootmoeders recept voor stoofpeertjes?

In het kookboek van grootmoeder hebben wij nog wat handige tips gevonden om lekkere stoofpeertjes te bereiden! Lees over deze kooktips op Oma Weet Raad.

Kook stoofperen in glühwein

Stoofperen koken in Gluhwijn. Te koop voor €2 Alle kruiden zijn hierin te vinden

Gemma
Tip #15435


Stoofperen Oma’s recept maken voor kerst

Glühwein doet wonderen voor het stoofperen oma’s recept. Daar zitten heel wat kruiden in die je dan lekker in de stoofperen kunt laten trekken.

xxx
Tip #20493


Zo krijg je stoofperen mooi rood

Om mijn stoofperen mooi rood te krijgen doe ik dit: Als het kerst wordt kun je altijd van die wijn kopen waar kruiden inzit. Gluhwein. Dat is niet duur en als je het na de kerst koopt is het vaak afgeprijsd. Waar ik woon doen ze het traditioneel met bessensap. Ik vind dat te prijzig. Tegenwoordig heb je ook suiker die gekleurd is speciaal voor peertjes. AH heeft die potjes.

Wilsophie
Tip #20078


Stoofperen Oma’s recept veel kaneel

Heel veel mensen vinden mijn stoofperen heerlijk. Alleen dan krijg je al snel de vraag hoe je ze maakt. Ik maak ze dan ook anders dan de meeste mensen. Ik kies er voor om veel kaneel te gebruiken, maar net niet te veel. Ik kijk ook goed naar welk soort kaneel ik gebruik. Ik gebruik altijd verse kaneel en nooit uit een potje. Daardoor komt de kaneel smaak al een heel erg stuk meer naar voren dan wanneer je dit niet doet. Je kan verse kaneel ook overal wel kopen.

Nine
Tip #21394


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen