De beste tips
Stoofperen Oma's recept
#1. Stoofperen Oma’s recept maken voor kerst
Glühwein doet wonderen voor het stoofperen oma’s recept. Daar zitten heel wat kruiden in die je dan lekker in de stoofperen kunt laten trekken.
Stoofperen Oma's recept
#2. Kook stoofperen in glühwein
Stoofperen koken in Gluhwijn. Te koop voor €2
Alle kruiden zijn hierin te vinden
Stoofperen Oma's recept
#3. Zo krijg je stoofperen mooi rood
Om mijn stoofperen mooi rood te krijgen doe ik dit: Als het kerst wordt kun je altijd van die wijn kopen waar kruiden inzit. Gluhwein. Dat is niet duur en als je het na de kerst koopt is het vaak afgeprijsd. Waar ik woon doen ze het traditioneel met bessensap. Ik vind dat te prijzig. Tegenwoordig heb je ook suiker die gekleurd is speciaal voor peertjes. AH heeft die potjes.
De nieuwste tips
Stoofperen Oma's recept
Stoofperen rood
De meeste stoofperen worden vanzelf rood als je ze langer laat stoven. Lekker twee uur op een heel laag pitje dus!
Stoofperen Oma's recept
Stoofperen Oma’s recept veel kaneel
Heel veel mensen vinden mijn stoofperen heerlijk. Alleen dan krijg je al snel de vraag hoe je ze maakt. Ik maak ze dan ook anders dan de meeste mensen. Ik kies er voor om veel kaneel te gebruiken, maar net niet te veel. Ik kijk ook goed naar welk soort kaneel ik gebruik. Ik gebruik altijd verse kaneel en nooit uit een potje. Daardoor komt de kaneel smaak al een heel erg stuk meer naar voren dan wanneer je dit niet doet. Je kan verse kaneel ook overal wel kopen.