Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Wild marineren

Hoe kun je wild marineren?

Wild marineren met de beste tips uit Grootmoeders tijd.

Wild heerlijke marineren in wijn

Wild krijgt een fijnere smaak als u het enige tijd in rode wijn marineert. Gebruikt u liever geen alcohol dan kunt u het vlees ook een nacht in karnemelk zetten.

Tip #904


Wild marineren

Wild marineren kan echt heerlijk zijn. Het moet dan wel op de juiste manier gedaan worden. Ik raad rode wijn aan. Er komt dan een heerlijke smaak aan. Je kan het eventueel ook wel met karnemelk gaan doen. Het ligt er maar net aan wat je in huis hebt en wat je er precies aan wilt gaan doen. Je kan het dan even een nachtje laten weken.

Tip
Tip #20506


Wild marineren op een langzame manier

Ik ben iemand die soms wel een beetje haast kan hebben. Haast is nooit goed, maar ook niet als je gaat marineren. Wild marineren moet je gewoon langzaam doen. Ik wou het zelf veel te snel doen. Ik heb het wild marineren in een paar minuten gedaan. Je kan het veel beter een dag laten staan, zodat alle smaken goed smaken komen. Je kan dan het in de koelkast zetten, om te voorkomen dat er eventueel iets kapot zal kunnen gaan. Het is een kwestie van goed kijken wat de beste oplossing is voor jou, want niet iedereen heeft altijd een grote koelkast.

Monica
Tip #21401


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen