Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Witlof na het wassen alleen opzetten met flinke scheut melk geen bitterheid meer (dus geen water).

3 5 1 0






Als je rauwe witlofsalade maakt, moet je de witlof in een bak met water met een scheut melk snijden. Zo is de bitterheid echt helemaal weg.

5 0 0






Leg een keukenpapiertje in de ovenschaal, leg er aluminiumfolie over en prik er gaatjes in. Zo blijft u kaasaus heerlijk dik en trekt al het water van het witlof in het keukenpapiertje !!!

5 0 0






Bij bittere witlof wat citroen of een aardappel mee koken.

5 0 0






Witloof te bitter, snij er onderaan het hartje uit en het bittere is weg, of een klontje suiker toevoegen kan ook.

5 0 0






Niets is viezer als het bittere hart van een stronkje witlof. Ik boor altijd het hartje van de witlof met een appelboor uit. werkt perfect echt het hele hart wordt verwijderd

5 0 0