Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Muizen

Forum  ›  


Muizen

Beste oma weet raadt, Hoe houd je muizen buiten je huis? Wij hebben veel overlast van muizen en houden deze muizen graag in de tuin. We zoeken dus naar tips voor het bestrijden en verjagen van muizen.

Anoniem

3

Om muizen te verdrijven kunt u het volgende gebruiken. een paar dubbels Eucalyptus olie (niet op alcohol basis)in water doen. Het potje ergens neer zetten waar je muizen hebt en de muizen blijven zeker 2 tot 3 mnd weg. Ze worden namelijk misselijk van de geur en blijven weg. Wel eens in de 2 of 3mnd het potje met water en Eucalyptus olie verversen.

0

Om muizen de verdelgen buiten uw huis bv schuur of duiventil, gewoon de boel uitroken. Muizen kunnen niet tegen vuur en rook en verlaten het gebied onmiddellijk. Heb je last van muizen in uw woning, strooi in de hoeken knoflook poeder. Muizen haten knoflook geur.

0

Muizen zijn goed te verdrijven door het gebruiken van vele vallen. Het liefst diervriendelijke vallen, dan ken je de muizen op een andere plek weer uitzetten. Muizen zijn makkelijk te vangen in vallen. Muizen verdrijven door geluid kan ook, met zo'n hypersonisch ding, maar dat kost ook weer energie en werkt niet altijd en/of ook weer voor andere dieren. Een kat blijft natuurlijk altijd de beste oplossingen.

0

Login om een reactie te geven: