1. Maak een Oma Weet Raad Account aan (dit kan hier)
2. Stuur een kort mailtje met het email adres waarmee je hebt geregistreerd naar info@omaweetraad.nl met de tekst - ik ga het proberen - ( je krijgt overigens geen e-mail terug, het sturen van dit mailtje is al voldoende)
2. Plaats onder deze Oma Weet Raad Account 300 goede tips voor anderen!* Dit kan via de knop (of in het menu): Tip Toevoegen!
3. Vervolgens nemen wij via de e-mail contact op en sturen wij de waardebon van €50,- naar jouw e-mail adres!
4. De Oma met de beste / meest unieke tips krijgt €200,- Extra. 

Zo simpel is het!


* Er zitten wel nog wat regeltjes aan vast, dit omdat de tips wel goed genoeg moeten zijn en door onze Oma Moderators moeten worden doorgelaten. Hier wat vereisten om doorgelaten worden:

- Als wij meer dan 300x 'ik ga het proberen' hebben binnen gekregen dan stoppen wij met het toelaten van nieuwe oma's en laten wij het hier weten!
- Je mag best even Googlen naar andere goede tips zijn! Maar maak deze tips altijd uniek!
- De tip mag nooit letterlijk van een andere site zijn overgenomen.
- De tip hoeft niet eens altijd de beste te zijn: We hebben gewoonweg veel tips nodig, ons systeem werkt zo dat de beste tips altijd naar boven komen drijven!
- De tips moeten goed geschreven zijn en niet 'zo kort mogelijk' geschreven zijn. Als de 400 tips alleen maar korte zinnetjes zijn keuren wij dit niet goed, er moeten ook zeker wat langere en uitgebreidere tips tussen zitten. 
- Bij truukjes / nep-tips, verdachte tips, tipx van zeer laag niveau ( niet behulpzaam) mogen wij altijd een oma uitsluiten voor deze actie!

Als je dus wilt meedoen, zorg dan dat je ook echt zin hebt om leuke tips toe te voegen. Misschien duurt het wel wat weekjes om tot deze 300 tips te komen, maar dan krijg je wel een Bol.com waardebon thuis gestuurd!