Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Taai slijm bij verkoudheid

Forum  ›  


Taai slijm bij verkoudheid

Ik heb enorm last van taai slijm met deze griep. Ik wil deze vastzittende slijm graag oplossen. Nu al van allerlei drankjes en pilletjes geprobeerd,maar niks helpt echt. Volgens de huisarts is er ook niks voor en moet deze vastzittende hoest vanzelf overgaan. Dat snap ik, maar het zuo prettig zijn als ik er niet bijna in stikte. Het ljkt wel een kikker in de keel. Nu mijn vraag, zijn er geen huismiddeltjes voor het verwijderen van slijm in de keel? Vriendelijke groet, Ans

A.Huberts-Hougee

4

zoutoplossing in je neus sprayen (is vaak de kinderversie van neussprays) of opsnuiven van een lepel. Daarnaast honing langzaam opsabbelen (zo lang mogelijk in je mond houden) en thee trekken van thijm (liefst vers) en kamille, eventueel ook met honing.

2

Pilletjes voor vastzittende hoest van kruidvat. Niet natuurlijk, maar ja, stikken wil je niet. En zoethoutthee mee naar bed nemen, met honing. Neem een paar slokjes steeds als je wakker wordt. Is niet erg dat het koud wordt. Beterschap!

0

Bedankt, heeft voor mij geholpen

0

Een vastzittende hoest los je op door veel te drinken. Te stoppen met roken, de keel juist NIET vaak te schrapen. Stoom je luchtwegen ook dagelijks. Vermijd zuivelproducten en ontbijt met geroosterd brood. Als je dit allemaal toepast dan ben je zo af van die taaie slijm!

0

Login om een reactie te geven: