Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Hyacint in vaas

Hoe kun je een hyacint het beste verzorgen?

Oma's tips om een hyacint in de vaas zo lang mogelijk goed te houden.

Tips voor hyacint

De houdbaarheid van een snijhyacint is ongeveer 1 week. Maak de steel schoon voordat je hem in het water zet. Gebruik een schone vaas met schoon water. Ververs het vaaswater om de twee dagen als je ze samen met andere bloemen in één vaas zet.

Tip #9501


Hyacint in vaas schoonmaken

Een Hyacint in vaas is altijd zeer mooi. Ik vind het hele mooie bloemen. Ik heb gemerkt als je ze goed wilt houden, dat je ze schoon moet maken voordat je ze in het water zet. Je voorkomt dan dat ze eventueel minder lang mee gaan.

Vaas
Tip #20524


Hyacint in vaas van glas

Een hyacint in vaas van glas is veel makkelijker dan een andere vaas. Een andere vaas kun je misschien niet meer goed schoon krijgen of je weet niet hoe je het moet schoon houden. Een vaas schoon houden is voor een hyacint echt heel erg belangrijk. Wanneer je dit niet doet, zal de hyacint niet al te lang overleven. Je kan er dan beter voor kiezen om alles goed schoon te houden, om te voorkomen dat je steeds iets nieuws moet gaan kopen. Daar word je uiteindelijk niet vrolijk van en je portemonnee ook niet.

Fernidant
Tip #21419


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen