Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Als u last heeft van mieren is er een plantaardige oplossing voor uw probleem. Als er goudsbloemen, afrikaantjes, lavendel, boerenwormkruid, of bieslook geplant wordt bij de plaats waar de mieren overlast bezorgen maken de mieren liever een omweg. Mieren hebben een hekel aan de geur van deze planten.

13 2

dat klop ! maar de bloemen verrotten dus moet je telkens nieuwe bij plukken waardoor je geen plant meer over houd ! maar ik heb niet veel bloemen in me tuin. maar als je veel bloemen heb is dat een goede oplossing ! !

2

Lavendel olie is ee handig alternatief, het heeft een geconcentreerde lavendelgeur die de mieren op afstand houdt, makkelijker ruimtes begrenst dan bloemen en voor u een rustgevend effect heeft en ook nog eens andere vervelende geurtjes neutraliseert. Het werkt ook tegen oa hoofdpijn, stress, ongewenst kater- sproeien, is antibacterieel en nog veel meer.

0

Login om een reactie te geven: