Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Accepteren

Mimosa in vaas

Hoe verzorg je Mimosa in een vaas?

De Acacia dealbata is een exotisch ogende plant. Lees op Oma Weet Raad hoe je deze het beste in een vaas kunt verzorgen.

Mimosa langer mooi

Mimosa blijft langer mooi als u de stelen eerst een uur in warm water zet en ze dan in een laagje vochtig zout steekt. De bolletjes sproeien met mineraalwater.

Tip #286


Mimosa in vaas langer laten leven

Mimosa blijft langer goed als je de stelen eerst een tijdje in warm water zet. Dan kun je er van uit gaan dat de bloemen een heel stuk langer mee gaan, dan wanneer je dit niet zal doen. Je krijgt dan een heel stuk meer waard voor je geld, dan wanneer je dit op een andere manier zal doen. Je kan ze dan in een vaas zetten en ze mooi breed uit zetten. Op die manier kun je ook zien dat het daadwerkelijk werkt.

Mimosa
Tip #20527


Mimosa in vaas

Een uur in warm water en de mimosa in vaas zal het veel beter doen. Dit komt door het feit dat het op die manier veel meer gaat openen. Je zal hem veel meer gaan ruiken en ook veel kleurrijker zien worden. Het is wel belangrijk dat het geen heet water is waar je hem in zet. Dat kan jij weer heel erg veel schade aan gaan richten.

Sebastiaan
Tip #21422


Heb jij ook een goede tip?

Stuur ons je tips en help iedereen verder.

Tip toevoegen aan dit onderwerp
Een ander soort tip inzenden

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen

Bedankt!

Jouw tip wordt na goedkeuring op de website geplaatst.

Inloggen of een tip als gast insturen